Autorijbewijs halen 

 

Autorijschool Van Manen staat voor je klaar je te helpen bij het behalen van je rijbewijs. Deze rijschool geeft les in Renswoude en omgeving. De instructeurs van Autrorijschool Van Manen willen jou zo goed mogelijk leren auto te rijden en zo veilig mogelijk te handelen in verkeerssituaties.

De eerste rijles bij Autorijschool Van Manen duurt altijd een uur. De instructeur haalt je thuis op zodat je in een bekende omgeving kunt wennen aan de auto. Voor de andere lessen raden de instructeurs van de rijschool in Renswoude sterk aan om lessen van anderhalf of twee uur te volgen zodat je naar de examenplaats kunt rijden. Zo kun je de meest gebruikte examenroutes ook van te voren oefenen.

De instructeurs van de Autorijschool Van Manen geven gestructureerd les via een digitale leskaart. Met behulp van dit schema houden ze goed in de gaten op welke punten je goed scoort en waar je nog extra in moet oefenen. Aan het einde van les bespreekt de instructeur met jou je voortgang. Zo blijf je goed op de hoogte van je eigen leerproces.

Wie lessen volgt bij Autorijschool Van Manen in Renswoude kiest voor kwaliteit. Het gemiddelde slagingspercentage van leerlingen van deze rijschool ligt namelijk tussen 71 en 75 procent. Dit is ver boven het landelijke gemiddelde van 45 procent.