Over ons

 

Autorijschool Van Manen is in handen van Adrie van Manen. Deze rijinstructeur heeft ruim dertig jaar ervaring in het vak. Hij heeft veertien jaar gewerkt voor een andere rijschool en is daarna voor zichzelf begonnen. Het slagingspercentage van zijn rijschool in Renswoude steekt ruim boven het landelijk gemiddelde van 50 procent uit.

De rijinstructeurs van Autorijschool Van Manen geven gestructureerd rijles en houden goed je zwakke plekken bij door middel van een digitale leskaart die ze met de leerling bespreken. Bij Autorijschool Van Manen mag je fouten maken. De instructeurs geven op een relaxte manier les en willen jou zo goed mogelijk leren autorijden. Op deze manier werkt de rijschool in Renswoude mee aan de veiligheid van het verkeer.

Mocht er onverhoopt vertraging zijn in het lesschema en kan je instructeur niet op de afgesproken tijd aanwezig zijn voor je les, dan word je als leerling altijd op de hoogte gesteld via de app. Zo voorkomt de rijschool onduidelijkheden. Bij Autorijschool Van Manen krijg je in principe zoveel mogelijk van dezelfde instructeur les. Maar bij ziekte of vakanties kan het voorkomen dat de les wordt overgenomen door een andere instructeur. Zo kan jouw les bijna altijd doorgaan.

De instructeurs van Autorijschool Van Manen geven niet alleen les aan jonge mensen. Ook op latere leeftijd kunt u bij de rijschool terecht om uw rijbewijs te behalen. Heeft u een ongeluk gehad en bent u bang om weer achter het stuur te stappen? De instructeurs van Autorijschool Van Manen helpen u graag over uw angst heen. Autorijschool Van Manen heeft ook ervaring in het lesgeven aan doven en slechthorenden.

 

 

 

 

 

 

 

 

(0318) 57 43 47