Aanmelden voor theoriedag


We bieden je de kans om in één dag goed voorbereid te zijn op je theorie-examen. Je kunt uiteraard ook thuis leren voor je theorie, maar uit jaren lange ervaring is gebleken dat je een grotere slagingskans hebt, wanneer je een klassikale theorieopleiding volgt. Je wordt dan direct getoetst en krijgt vervolgens ook gelijk uitleg over zaken die je niet begrijpt.

Het is in je voordeel als je de theorie van de verkeersregels al goed kent, wanneer je bezig bent met lessen. Tevens is het in je eigen belang, wanneer je het theorie-examen al op zak hebt, zodat het geen belemmering vormt bij het op tijd aanvragen van je praktijkexamen. Het zou toch jammer zijn, als het praktijkexamen nog niet aangevraagd kan worden, omdat je de theorie nog niet gehaald hebt.

Zaterdag 2 februari 2019  organiseren wij een theoriedag in het Gebouw Rehoboth, Taets van Amerongenweg 66 in Renswoude. Van 9:00 uur tot 16:00 uur ben je onder de pannen, de lunch wordt verzorgd!

Via de webshop theorie kun je een theoriepakket aanschaffen, maar het is ook rechtstreeks bij de rijschool verkrijgbaar.

Het is natuurlijk verstandig om thuis de theorie alvast goed door te nemen, zodat je goed voorbereid aan de theoriedag begint en gericht vragen kunt stellen.

Graag zien we jou terug op de theoriedag!

 

Naam*Straat + Huisnummer*Postcode + Plaats*E-mailadres*Telefoon*OpmerkingenKeuze*

Velden met een * zijn verplicht